[Regulament]Forum

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator In jos

[Regulament]Forum

Mesaj Scris de FuckMan la data de Joi Iun 09, 2016 9:28 pm

* Preferam sa apelam la bunul simt al utilizatorilor inainte de a sanctiona sau lua anumite masuri.
Cand acesta lipseste, masurile si sanctiunile nu vor intarzia sa apara.

* Daca am omis ceva in regulament nu inseamna neaparat ca este permis sau agreat. Daca aveti dubii in anumite privinte nu ezitati sa intrebati moderatorii sau administratorii. In cazul in care ati incalcat o regula care nu este mentionata aici, veti fi atentionat si pedeapsa se va aplica numai la repetarea ei.


1.1 Reguli de baza:

a. Dreptul de folosire al forum-ului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
* Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest lucru este necesar.
b. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire:
* injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite si/sau xenofobe.
c. Inregistrarea in forum cu nick-uri obscene sau jignitoare, precum si cu date personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum.
d. Este interzisa promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre.
e.Este interzisa folosirea a mai multor conturi. Se admite doar folosirea unui singur user pe forum. In caz contrar sanctiunea este de ban permanent pe ambele conturi folosite.


1.2 Referitor la moderatori

a.Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor, intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea regulamentului).
Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident).
b. Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un moderator, va invitam sa contactati administratorii forumului pentru a lamuri acesta situatie.
c. In functie de calitatea mesajelor, vom decide care dintre membrii vor deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in moderarea forumului.
d.Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu abuzati postand mesaje lipsite de sens sau care nu isi au rostul.
e. Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
f.Au obligatia sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica unei categorii in locul indicat pentru acel tip de mesaj.
g. Moderatorilor le este interzisa moderarea in subforumurile servere-lor de jocuri , de acest lucru se ocupa ownerii servere-lor respective


1.4 Publicitate sau Spam

a. Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu scop publicitar vadit vor fi sterse.
b. Un link, un exemplu si/sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri de la regulament, atata timp cat au legatura cu subiectul discutat.
Regulile acestea sunt adresate in special persoanelor care isi creeaza cont special si numai pentru a posta mesaje ce promoveaza alte site-uri sau diverse produse sau servicii.
c.In cazul in care vreti sa promovati site-uri si servicii pe acest site va rugam sa contactati administratorii sau moderatorii forumului pentru a discuta o posibila colaborare. Suntem deschisi la orice propunere.


1.5 Mesageria privata

a.Nu trimiteti mesaje cu continut personal / mesaje nesolicitate (spam) si/sau injurii, afirmatii vulgare, rasiste, antisemite si/sau xenofobe membrilor forumului.
b. Regulile de pe aceasta pagina sunt valabile si pentru continutul mesajelor private. Daca considerati ca sunt incalate regulile de catre un user, alertati moderatorii sau administratorii, si vom lua masuri.
c. Nu citim niciodata mesajele private. Luam aceasta masura de a gasi dovezi decat in cazul in care exista sesizari in aceasta privinta.


1.6 Postare mesajelor pe forum

a.Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevant pentru toti utilizatorii, nu folositi prescurtari, cuvinte de argou sau expresii neconcludente.
b. Toate mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori.
c.Nu intra in dispute cu niciun alt utilizator. Nu raspunde provocarilor la dispute, anunta in schimb un moderator/admin in legatura cu situatia respectiva.
d. Este interzis orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuiesc discutate, nicidecum persoana care isi exprima acel punct de vedere.
e. Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie in avatar sau semnatura.
f. Nu postati materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara a specifica sursa/autorul materialului.
g.Continutul mesajelor de pe forum nu trebuie sa prezinte sub nicio forma date confidentiale precum: numere de telefon, adresa, cnp s.a.m.d.

Staff-ul isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli !
avatar
FuckMan

Fondator Comunitate
Fondator Comunitate

Posturi : 43
Data de inscriere : 05/06/2016
Varsta : 21
Localizare : Ploiesti

Vezi profilul utilizatorului http://gameforlife.uniogame.com

Sus In jos

Vezi subiectul anterior Vezi subiectul urmator Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum